Főoldal / Cikkek / A cseppleválasztó ivóvíz szigetelő anyag

A cseppleválasztó ivóvíz szigetelő anyag

Egy speciális kötőanyagra minden iparágban szükség van. A víz –közműműtárgyak felújítása kapcsán ez a cseppleválasztó, cementkötésű ivóvíz szigetelő anyag, melyet már hosszú évek óta használnak hazánkban. A Microtop nevet viselő szigetelő anyag megkönnyíti a műtárgyak karbantartását, illetve élettartamuk idejét is évekkel kitolja.

A Microtop alkalmazása során számos feladat előzi meg az anyag felületen történő alkalmazását. Ezek közé sorolható a diagnosztika készítése, és a feldolgozási technológiák kidolgozása is ide tartozik.

A gyártó vállalat számára igen fontos az ismereteik megfelelő képpen történő átadása. Tehát bármilyen beszállítóról és kivitelezőről legyen szó, biztosan megfelelő képzésben és információ megosztásban lesz része. Azáltal hogy a vállalat megfogalmazta az állandó jellegű, folyamatos üzemeltetéshez, valamint karbantartáshoz szükséges utasításokat, biztosak lehetnek abban, hogy a technológiájukat használva, a munka végeztével mindenki elégedett lesz.

A Microtop-nak köszönhetően a fejlesztő vállalat folyamatosan benne van hazánk ivóvízjavító projektjébe. Segítségükkel sokkal hosszabb élettartamot jósolnak az anyaggal kezelt műtárgyak számára, hiszen speciális anyagának köszönhetően védve van az időjárás viszontagságaitól.

HAZAI KŐ Kft. | Minden jog fenntartva. 2016